Vés al contingut
Portada » Notícies » Neix a Tarragona el premi pioner  Joan Salvadó Sorolla, Janó

Neix a Tarragona el premi pioner  Joan Salvadó Sorolla, Janó

Premi Joan Salvadó Sorolla Ràdio Ciutat

Neix el premi Joan Salvadó Sorolla, (Premi Janó). Es tracta d’un premi de treballs de recerca de batxillerat sobre tradicions festives catalanes impulsat per l’Associació Mulassa de Tarragona, l’Associació de Professionals i Estudiosos en Llengua i Literatura Catalanes i la Cooperativa Combinats.

El soci de la Cooperativa Combinats, Carlos Domenech Goñi ha explicat la importància d’aquest premi pioner.

Al premi, que està dotat amb 1.000 euros pel guanyador, hi podran optar els estudiants de batxillerat que presentin un treball de recerca relacionat amb les nostres tradicions festives en qualsevol institut d’ensenyament secundari dels Països Catalans. Per la seva banda, el president de l’Associació Mulassa de Tarragona, Enric Garcia ha volgut agrair la col·laboració i cooperació entre associacions:Reproductor d’àudio

El premi, aspira a reforçar la importància de Tarragona en matèria de cultura popular així com realçar a Joan Salvadó, Janó, una figura cabdal en la recuperació de les tradicions catalanes a la ciutat de Tarragona en àmbits com les colles sardanistes, les festes de Santa Tecla i el camp de la imatgeria festiva.

Adrià Duch